Aanvullende verzekering Tandarts PZP

Je gaat regelmatig naar de tandarts of orthodontist, maar hebt geen intensieve tand- of mondzorg nodig. Dan is de aanvullende verzekering Tandarts misschien iets voor je. Je bent verzekerd van goede tand- en mondzorg.

Wat krijg je vergoed?

De aanvullende verzekering Tandarts PZP vergoedt de kosten voor behandelingen bij de tandarts of orthodontist.

Wat kost de aanvullende verzekering Tandarts PZP?

In 2019 € 20,95 per maand. Dit bedrag komt bovenop de premie van je basisverzekering en eventueel de premie van je aanvullende verzekering.

Meld je aan voor deze verzekering.

Extra voordelen van een verzekering bij PZP

  • Medisch advies. Behoefte om even te praten met iemand met verstand van zaken? Onze specialisten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Snelle betaling. Als je een rekening hebt voorgeschoten, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.
  • Alles online. In Mijn PZP kun je 24 uur per dag je nota's indienen, je polis raadplegen en de door jou gemaakte zorgkosten bekijken.

Snel en makkelijk aanmelden

Stuur het aanvraagformulier volledig ingevuld terug, dan nemen wij je aanvraag in behandeling. Houd er wel rekening mee dat je tussentijds (gedurende het jaar) niet zomaar over kunt stappen. Als je eerder ergens anders collectief verzekerd was via je oude werkgever en je aansluitend op je vorige baan in dienst treedt bij de politie, dan is het wel mogelijk om over te stappen vanaf de datum van indiensttreding.

Ben je al verzekerd bij PZP?

Je kunt je huidige verzekering gemakkelijk wijzigen in Mijn PZP.