1. Home
  2. Zorgverzekering
  3. Tandartsverzekering

Aanvullende verzekering Tandarts PZP

€ 19,95 per maand in 2018

Je gaat regelmatig naar de tandarts of orthodontist, maar hebt geen intensieve tand- of mondzorg nodig. Dan is de aanvullende verzekering Tandarts PZP misschien iets voor jou. Je bent verzekerd van goede tand- en mondzorg voor een lage premie.

Bereken je premie

Een voordelige aanvullende tandartsverzekering

De aanvullende verzekering Tandarts PZP vergoedt de kosten voor behandelingen bij de tandarts of orthodontist. Je bent verzekerd van goede tandzorg en betaalt een lage premie.

Wat krijg je vergoed?

  • Je krijgt een groot deel van de behandelingen bij de tandarts 80% vergoed.
  • Er is geen maximum jaarbedrag aan de vergoeding van de meeste behandelingen. Voor bijvoorbeeld kronen, bruggen en frameprotheses geldt wel een maximale vergoeding per jaar.
  • Orthodontie tot 22 jaar: 80% van de kosten.

Bekijk de zorgverzekeringskaart voor aanvullende verzekering Tandarts

 

Wat kost de aanvullende verzekering Tandarts PZP?

In 2018 € 19,95 per maand. Dit bedrag komt bovenop de premie van je basisverzekering en eventueel de premie van je aanvullende verzekering.

Extra voordelen van een verzekering bij PZP

  • Medisch advies. Behoefte om even te praten met iemand met verstand van zaken? Onze specialisten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Snelle betaling. Als je een rekening hebt voorgeschoten, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.
  • Alles online. In Mijn PZP kun je 24 uur per dag je nota's indienen, je polis raadplegen en de door jou gemaakte zorgkosten bekijken.

Snel en makkelijk aanmelden

Meld je via het aanvraagformulier aan voor deze verzekering. Stuur het aanvraagformulier volledig ingevuld terug, dan nemen wij je aanvraag in behandeling. Houd er wel rekening mee dat je tussentijds (gedurende het jaar) niet zomaar over kunt stappen. Wanneer je eerder ergens anders collectief verzekerd was, is het wel mogelijk om over te stappen vanaf de datum van indiensttreding.

Ben je al verzekerd bij PZP?

Je kunt je huidige verzekering gemakkelijk wijzigen in Mijn PZP.

Meer informatie

Accountteam PZP