Aanvullende verzekering Jongeren

Vanaf € 16,60 per maand in 2019

Als jongere wil je je niet druk maken om verzekeringen. Daarom hebben we de aanvullende verzekering Jongeren PZP voor jou. Met alle vergoedingen die je als jongere en student nodig hebt. Maar ook betaalbaar, zodat je geld overhoudt voor leuke dingen.

Wat krijg je vergoed?

Wat kost de aanvullende verzekering Jongeren PZP?

De premie is afhankelijk van je leeftijd. Ben je tussen de 18 en 30 jaar dan betaal je in 2019 € 16,60 per maand.

Het jaar volgend op je 30e verjaardag, gaat de premie van de aanvullende verzekering Jongeren PZP omhoog naar € 26,55 per maand in 2019.

Meld je aan voor deze verzekering.

Extra voordelen van een verzekering bij PZP

  • Medisch advies. Behoefte om even te praten met iemand met verstand van zaken? Onze specialisten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Snelle betaling. Als je een rekening hebt voorgeschoten, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.
  • Alles online. In Mijn PZP kun je 24 uur per dag je nota's indienen, je polis raadplegen en de door jou gemaakte zorgkosten bekijken.

Snel en makkelijk aanmelden

Stuur het aanvraagformulier volledig ingevuld terug, dan nemen wij je aanvraag in behandeling. Houd er wel rekening mee dat je tussentijds (gedurende het jaar) niet zomaar over kunt stappen. Als je eerder ergens anders collectief verzekerd was via je oude werkgever en je aansluitend op je vorige baan in dienst treedt bij de politie, dan is het wel mogelijk om over te stappen vanaf de datum van indiensttreding.

Ben je al verzekerd bij PZP?

Je kunt je huidige verzekering gemakkelijk wijzigen in Mijn PZP.