Kies de zorgverzekering die bij je past

Als agent word je fysiek en mentaal uitgedaagd. Daarom is een goede zorgverzekering voor jou extra belangrijk. PZP biedt pakketten die op maat gemaakt zijn voor agenten. Ga voor de verzekering die past bij jouw wensen. En profiteer van collectieve voordelen.

Vergelijk de zorgverzekeringen

  PZPdirect PZP
Verzekerd in 2024 bij een eigen risico van € 385 Vanaf
€ 140,50 per maand
Vanaf
€ 143 per maand
Tot 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
Tandzorg € 100
80% vergoed (behalve kroon en brugwerk)
Fysiotherapie 5 behandelingen 8 tot 18 behandelingen
Extra collectieve vergoedingen om fit en gezond te blijven


Bekijk jouw aanbod Kies PZPdirect > Kies PZP

Bijna 50.000 collega’s gingen je voor

En dat is een slimme keuze. Want je krijgt een pakket met een goede dekking voor een goede prijs en veel extra's. Weten wat we allemaal vergoeden?

Bekijk alle vergoedingen

Beste service

Met persoonlijke begeleiding en online gemak. Collega's beoordelen PZP met een 8,3.

Ruime keuze

Passend bij wat jij nodig hebt. Wat er ook gebeurt.

Ontdek de extra's

Krijg support bij je zorg en gezondheid. Gewoon bij je zorgverzekering.

Handig om te weten

PZP of PZPdirect kiezen? Lees ook wat de verschillen zijn in de verzekeringsvoorwaarden.

Wat is het verschil tussen de basisverzekeringen van PZP en PZPdirect?

PZP heeft 3 verschillende basisverzekeringen:

  1. De Zorgbewustpolis. Dit is een naturapolis. Hier krijg je 100% vergoed bij zorgverleners met contract voor jouw zorg. Je krijgt 70% vergoed bij niet-gecontracteerde zorg. Bij deze polis regel je jouw zorgzaken digitaal.
  2. De Zorg-op-maatpolis. Dit is een naturapolis. Hier krijg je 100% vergoed bij zorgverleners met contract voor jouw zorg. Hier krijg je 75% vergoed bij niet-gecontracteerde zorg.
  3. De Zorgvariatiepolis. Dit is een combinatiepolis. Hier krijg je 100% vergoed bij zorgverleners met én zonder contract voor jouw zorg. Met uitzondering van niet-gecontracteerde zorgverleners in wijkverpleging en GGZ. Die vergoeding is maximaal 85% van het tarief van zorgverleners mét een contract. De rest van de rekening betaal je zelf.

 

PZPdirect heeft één basisverzekering. Dit is geen restitutieverzekering. Daarom is de keuze voor een zorgverlener hier belangrijker. Je krijgt bij niet-gecontracteerde zorgverleners 65% vergoed.

Kan ik pakketten van PZP en PZPdirect met elkaar combineren?

Nee, dat gaat helaas niet. Kies je voor een basisverzekering van PZPdirect? Dan kan je alleen kiezen uit de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van PZPdirect.

Welke extra diensten kan ik gebruiken bij PZP en PZPdirect?

Bij PZP en PZPdirect profiteer je van meer dan 20 (collectieve) diensten en extra's. Bijvoorbeeld persoonlijk advies van het PZP Zorgteam of verschillende klantvoordelen zoals korting op sportkleding, brillen of lenzen. Ook kan je werken aan een gezonde leefstijl met de online trainingen van FitzMe. Een training volgen met een persoonlijke online coach? Ga dan voor PZP en start met een training die bij je past.