Zo ga je goed voorbereid op reis

Zorgen zijn nooit fijn. En zeker niet tijdens je vakantie. Zorg daarom voor een goede voorbereiding. Van het aanvragen van je EHIC tot het regelen van een reisverzekering. Kijk wat je kunt doen.

Tips tijdens je vakantie

Of je nu een verre reis gaat maken of vakantie viert in eigen land. Met deze tips zorg je voor een zorgeloze tijd. Van fijne apps tot passende zorg in elke situatie.

Vind een zorgverlener tijdens je vakantie in Nederland

Als je zorg nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land, is het fijn als je weet waar je terecht kunt. Daarom helpen we je graag op weg. Met de PZP Zorgvinder vind je een gecontracteerde zorgverlener bij je in de buurt.

Gebruik de PZP Zorgvinder

Kijk wat je vergoed krijgt voor spoedeisende hulp buitenland

Zorg is vaak duurder in het buitenland. Juist dan is het fijn om te weten wat je precies vergoed krijgt.

Bekijk de vergoeding spoedeisende hulp

App een verpleegkundige tijdens je vakantie

Een verpleegkundige die met je meegaat op vakantie? Geen probleem! Download App de Verpleegkundige, dan heb je altijd medisch advies op zak. Helemaal gratis.

Download de app

Neem de PZP app mee op reis

Soms is het fijn om zeker te weten wat je vergoed krijgt. Zeker als je onverwachts zorg nodig hebt tijdens je vakantie. Met de PZP app bekijk je gemakkelijk je polis en vergoedingen. En regel je snel je zorgzaken. Vakantie voorbij en tijdens je reis zorgkosten gemaakt? Declareer het eenvoudig met de PZP app. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Download de PZP app

Na de vakantie vlekjes controleren?

Een zonnige vakantie is heerlijk. Heb je van de zon genoten? Vergeet dan niet je huid extra te controleren op verdachte vlekjes of plekjes. Doe dit gemakkelijk met SkinVision. En krijg binnen 30 seconden meer zekerheid.

Download Skinvision
Vrouw checkt huid met SkinVision app

Nog vragen? We zijn er voor je