Medisch specialist

Twijfels over een diagnose of behandeling in het ziekenhuis zijn heel gewoon. Als klant van PZP kan je je vragen vertrouwelijk bespreken met een onafhankelijk medisch specialist.

Of bel 085 500 05 11 voor advies.

Advies van een andere arts

In het gesprek met je arts krijg je veel informatie. Daarnaast brengt zo’n gesprek in het ziekenhuis vaak allerlei emoties met zich mee. Het kost even tijd om dit te verwerken.

Het is dan ook niet vreemd dat je na het consult nog vragen of twijfels hebt. Wil je deze snel en vertrouwelijk bespreken? Wij regelen graag een gesprek met een onafhankelijk medisch specialist voor je. Het is wel belangrijk dat je al een diagnose hebt gekregen.

Geen second opinion

Het gesprek met de medisch specialist is geen second opinion. Je hoeft geen medisch dossier aan te leveren en de aanvraag verloopt niet via je eigen arts. De medisch specialist luistert naar je, geeft antwoord op je vragen en deelt kennis en ervaring. En helpt je bij het voorbereiden van het volgende gesprek met je eigen arts.

Zo werkt het

  1. Stel je vragen aan de medisch verpleegkundige

  2. De medisch verpleegkundige bekijkt of je advies kunt krijgen van een medisch specialist

  3. Binnen 3 werkdagen neemt een medisch specialist contact met je op.

Of bel 085 500 05 11 voor advies.

Je informatie blijft privé

Medicinfo is een onafhankelijke partij en voert deze dienst uit voor PZP. Alles wat je bespreekt is vertrouwelijk, Medicinfo deelt geen informatie met PZP.

Exclusief voor klanten van PZP

Deze dienst is exclusief en gratis voor klanten van PZP.

spiekbriefje voor bij de dokter

Tips voor een online afspraak met de dokter

Een online of telefonisch gesprek met een dokter kan spannend zijn. Voorkom dat je iets vergeet met ons gratis spiekbriefje.

Download het spiekbriefje

PZP Zorgteam

Je kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met je persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven