Aanvullende zorgverzekering Plus PZP

Je kiest voor zekerheid. Je wilt een verzekering voor veel voorkomende zorgkosten als fysiotherapie, vaccinaties en brillen of contactlenzen.

Wat krijg je vergoed?

De aanvullende verzekering Plus PZP vergoedt de kosten voor allerlei behandelingen en hulpmiddelen die niet onder je basisverzekering vallen. Je bouwt extra zekerheid in voor jou en je kinderen.

Wat kost de aanvullende verzekering Plus PZP?

In 2018 € 15,50 per maand. Dit bedrag komt bovenop de premie van je basisverzekering.

Meld je aan voor deze verzekering.

Extra voordelen van een verzekering bij PZP

  • Medisch advies. Behoefte om even te praten met iemand met verstand van zaken? Onze specialisten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Snelle betaling. Als je een rekening hebt voorgeschoten, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.
  • Alles online. In Mijn PZP kun je 24 uur per dag je nota's indienen, je polis raadplegen en de door jou gemaakte zorgkosten bekijken.

Snel en makkelijk aanmelden

Stuur het aanvraagformulier volledig ingevuld terug, dan nemen wij je aanvraag in behandeling. Houd er wel rekening mee dat je tussentijds (gedurende het jaar) niet zomaar over kunt stappen. Als je eerder ergens anders collectief verzekerd was via je oude werkgever en je aansluitend op je vorige baan in dienst treedt bij de politie, dan is het wel mogelijk om over te stappen vanaf de datum van indiensttreding.

Ben je al verzekerd bij PZP?

Je kunt je huidige verzekering gemakkelijk wijzigen in Mijn PZP.