Ik word niet meer beter

Woorden schieten te kort als je niet meer kunt genezen van kanker. Wat vind je het allerbelangrijkste in deze situatie? Veel mensen willen meer rust, duidelijkheid en steun. We helpen je graag met het vinden van de best passende zorg.

Kies samen de zorg die jij fijn vindt

Het is belangrijk dat zorg aansluit bij je wensen. Zeker als je ongeneeslijk ziek bent verklaard. Dan is het fijn als je weet waar je hulp kunt vinden die het beste bij jezelf én je naaste past. Onze adviseurs zetten alle opties graag voor je op een rijtje. Wat moet er bijvoorbeeld geregeld worden voor een hospice? Of wat is er nodig om thuiszorg zo passend mogelijk te maken?

Kom in contact met het PZP Zorgteam

Vergoeding mantelzorger

Het is fijn als een naaste voor je kan zorgen. Dit voelt vertrouwd en brengt rust. Maar soms is het zorgen voor iemand zwaar. En juist dan kan een steuntje in de rug fijn zijn. PZP biedt dit graag aan mantelzorgers.

Ontdek het hier
Man en vrouw op bank

Kom in contact met lotgenoten

In een inloophuis ontmoet je lotgenoten en hun naasten. Het kan fijn zijn om je ervaringen met iemand anders te delen. Een inloophuis kan je altijd bezoeken om een praatje te maken of informatie op te vragen. Ook kan je deelnemen aan activiteiten zoals koken en yoga. Met een aanvullende verzekering kan je een vergoeding van maximaal € 150,- ontvangen voor geestelijk maatschappelijke zorg.

Kijk hoe het werkt

Zorg nodig?

Het PZP Zorgteam helpt je graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor jezelf of iemand voor wie je zorgt.