Vergoeding inloophuizen voor (ex-)kankerpatiënten

Wat krijg je vergoed voor de geestelijk maatschappelijke zorg die het inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten levert? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijg je vergoed?

Ben je (ex-)kankerpatiënt? Dan krijg je (en je eventuele partner en gezinsleden) in 2021 een eenmalige vergoeding van maximaal € 150,- voor geestelijk maatschappelijke zorg in een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten. Deze vergoeding krijg je alleen vanuit je aanvullende verzekering.

Zijn je partner en gezinsleden zelf verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg? Dan komen de kosten voor vergoeding in aanmerking onder hun eigen aanvullende verzekering. Zijn je partner en gezinsleden niet verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg of niet verzekerd bij PZP? Dan komen kosten voor vergoeding in aanmerking onder de aanvullende verzekering van jezelf.

  1. Vergoeding
  1. Vergoeding

Staat je aanvullende verzekering hier niet bij? Kijk dan bij de vergoedingen en voorwaarden.

Eigen bijdrage

Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Eigen risico

Je hoeft geen eigen risico te betalen.

Waar kan je terecht?

Je kunt terecht bij inloophuizen die zijn aangesloten bij stichting IPSO. Vind een inloophuis bij je in de buurt.

Een inloophuis kan je altijd bezoeken om een praatje te maken met de gastheren of -vrouwen. Zonder verplichtingen. Je kunt informatie krijgen en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

PZP Zorgteam

Je kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met je persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven