Vergoeding therapeutisch kamp voor zieke kinderen

Wat krijg je vergoed voor een therapeutisch kamp voor zieke kinderen? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Vergoeding in het kort

Basisverzekering

Geen vergoeding

Aanvullende verzekering

Ja, vergoeding mogelijk

Eigen risico

Je betaalt voor therapeutisch kamp geen Voor sommige zorg betaal je eerst zelf een bedrag. Bijvoorbeeld voor ziekenhuiszorg. Dit bedrag noemen we het eigen risico. Het verplicht eigen risico wordt ieder jaar bepaald door de overheid. In 2024 is dit € 385. Is je eigen risico op? Dan vergoeden wij de zorg. Je kunt bovenop het verplichte eigen risico ook nog een vrijwillig eigen risico kiezen van maximaal € 500. Bijvoorbeeld als je niet zo vaak zorg nodig hebt. Je betaalt geen eigen risico over je aanvullende verzekering.

Eigen bijdrage

Je betaalt voor therapeutisch kamp geen Bedrag dat je zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico.

Wat krijg je vergoed?

Wij vergoeden een therapeutisch kamp voor zieke kinderen uit de aanvullende verzekering. Op een therapeutisch kamp ontmoeten zieke kinderen leeftijdsgenoten met dezelfde aandoening en leren ze met hun ziekte om te gaan.

Titel collectiveitbox

Staat je aanvullende verzekering hier niet bij? Kijk dan bij de vergoedingen en voorwaarden.

Waar kun je terecht?

Je kunt gebruikmaken van de georganiseerde kampen van organisaties die door ons zijn erkend. Zoek een therapeutisch kamp. Bel ons accountteam voor meer informatie.