Vergoeding SkinVision app

Maak je je zorgen om een plekje op je huid? Met de SkinVision app weet je binnen 30 seconden of een plekje op je huid ook echt verdacht is of niet.

Vergoeding

Heb je een basisverzekering bij PZP? Dan vergoeden we de SkinVision app.

Eigen bijdrage

Je hoeft geen wettelijke Bedrag dat je zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico. Lees meer over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico.
 te betalen.

Eigen risico

Je betaalt geen eigen risico voor het gebruik en het online advies dat je krijgt via de app. Ga je naar een medisch specialist in het ziekenhuis? Dan betaal je wel eigen risico.

LET OP! Voor een aantal verzekerden is in 2023 ten onrechte de declaratie van Skinvision wel verrekend met het eigen risico. Op dit moment wordt met spoed gewerkt aan de correctie hiervan. Uiterlijk 1 juni 2023 zal dit voltooid zijn. Mocht je vanaf 1 juni hier nog problemen mee ervaren dan verzoeken wij je contact op te nemen met de onze afdeling Declaraties PZP op telefoonnummer (013) 593 81 00. Je bereikt ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.

Zo werkt SkinVision

Heb je een plekje op de huid dat je niet vertrouwt? Dan kan je dit met de app van SkinVision laten checken. PZP vergoedt het gebruik van de app en het eventuele vervolgadvies van de dermatoloog.

  1. Download de SkinVision app op je telefoon.
  2. Maak een account aan bij SkinVision.
  3. Koppel het account aan je zorgverzekering. Dit kan via je PZP-relatienummer of BSN-nummer.
  4. Maak een foto van het plekje dat je wilt checken. Binnen 30 seconden krijg je te zien of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
  5. Beoordeelt de app je foto als hoog risico? Dan krijg je begeleiding en advies inclusief aanbevolen vervolgstappen.

Veelgestelde vragen

Nog vragen? We zijn er voor je

Naar boven