Vergoeding SkinVision app

Maak je je zorgen om een plekje op je huid? Met de SkinVision app weet je binnen 30 seconden of een plekje op je huid ook echt verdacht is of niet.

Vergoeding in het kort

Basisverzekering

Heb je een basisverzekering bij PZP? Dan vergoeden we de SkinVision app.

Aanvullende verzekering

Geen vergoeding

Eigen risico

Je betaalt geen Voor sommige zorg betaal je eerst zelf een bedrag. Bijvoorbeeld voor ziekenhuiszorg. Dit bedrag noemen we het eigen risico. Het verplicht eigen risico wordt ieder jaar bepaald door de overheid. In 2024 is dit € 385. Is je eigen risico op? Dan vergoeden wij de zorg. Je kunt bovenop het verplichte eigen risico ook nog een vrijwillig eigen risico kiezen van maximaal € 500. Bijvoorbeeld als je niet zo vaak zorg nodig hebt. Je betaalt geen eigen risico over je aanvullende verzekering. voor het gebruik en het online advies dat je krijgt via de app. Ga je naar een medisch specialist in het ziekenhuis? Dan betaal je wel eigen risico

Eigen bijdragen

Je betaalt voor de app geen Bedrag dat je zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico.

Zo werkt SkinVision

Heb je een plekje op de huid dat je niet vertrouwt? Dan kan je dit met de app van SkinVision laten checken. PZP vergoedt het gebruik van de app en het eventuele vervolgadvies van de dermatoloog.

  1. Download de SkinVision app op je telefoon.
  2. Maak een account aan bij SkinVision.
  3. Koppel het account aan je zorgverzekering. Dit kan via je PZP-relatienummer of BSN-nummer.
  4. Maak een foto van het plekje dat je wilt checken. Binnen 30 seconden krijg je te zien of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
  5. Beoordeelt de app je foto als hoog risico? Dan krijg je begeleiding en advies inclusief aanbevolen vervolgstappen.
Download SkinVision