PZP Vergelijker 2022

Vergelijk de zorgverzekeringen van PZP met andere zorgverzekeringen.

Waarom deze vergelijking?

PZP is niet opgenomen bij vergelijkerssites. Dit komt omdat het een collectieve zorgverzekering is voor (oud-) politiemedewerkers en hun gezinsleden en niet af te sluiten voor anderen. Om toch een inschatting te kunnen maken waar PZP in de vergelijking zou staan is deze vergelijking gemaakt.

Een basisverzekering is voor iedereen in Nederland verplicht. Kies je ook voor een aanvullende verzekering? Vergelijk dan de totaalbedragen. PZP heeft namelijk scherp geprijsde aanvullende verzekeringen. En kijk natuurlijk ook naar de inhoud van de pakketten. Kies een verzekering die past bij jouw wensen.

Natuurlijk hopen we dat je uiteindelijk bij PZP blijft of hiervoor kiest. Naast de uitstekende service die je bij PZP krijgt, draag je hiermee bij aan de solidariteit binnen de politie. Door het deelnemen aan de PZP collectiviteit zorgen we met elkaar voor een kwalitatief goede zorgverzekering voor de politie, die zich uitstekend kan meten met andere verzekeraars.

Vergelijk premie op basis van profiel

Vergelijkers gebruiken profielen om zorgverzekeringen te vergelijken. Bijvoorbeeld de samenstelling van een gezin, leeftijden en de vergoedingen die een verzekering biedt. Ook voor PZP hebben we 3 profielen gemaakt, zodat je eenvoudig kunt vergelijken. De top 5 is gemaakt op basis van premiehoogte.

Bij PZP is de premie inclusief 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering. In de getoonde vergelijkingen is geen collectiviteitskorting berekend in de verzekeringen van de andere verzekeraars.

Kies je profiel voor de vergelijker:

Vergelijk premie op basis van huidig pakket

PZP biedt je ook de mogelijkheid om jouw huidige verzekering te vergelijken met vergelijkbare pakketten. We tonen een aantal combinaties van basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Hierbij is altijd de goedkoopste basisverzekering gekozen. Let op dat bij PZP de vergoeding voor fysiotherapie altijd een bedrag is. Een vergoeding van € 550 komt overeen met ongeveer 18 behandelingen. Afhankelijk van wat jouw behandeling kost, kan het aantal verschillen.

Bij PZP is de premie inclusief 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering. In de getoonde vergelijkingen is geen collectiviteitskorting berekend in de verzekeringen van de andere verzekeraars.

Kies je huidige verzekering voor de vergelijker:

Zorgverzekering van PZP afsluiten

Lees meer over het aanmelden voor de Politie Zorgpolis. En meld je direct aan.

Kies je eenheid en bereken je premie
  • Handige opzegservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kinderen tot 18 jaar gratis

Vragen? Neem contact op met het Accountteam PZP

Naar boven