Thema's

Voor sommige zorg bieden we extra hulp, diensten en advies, zoals voor dementie, zwangerschap en mantelzorg. We helpen je bij het regelen van zorg en het omgaan met het geven en krijgen van zorg.

Zwangerschap en geboorte

We maken het je graag zo eenvoudig mogelijk tijdens je zwangerschap. Ontvang het kraampakket en krijg advies over verloskundige zorg en wat je zorgverzekering biedt voor jou en je baby.

Dementie

Mensen met dementie zijn steeds minder in staat om dingen te onthouden, begrijpen of communiceren. PZP biedt gratis diensten om mantelzorgers te ondersteunen.

Mantelzorg

Zorg je ook voor iemand? Krijg praktische tips om je zorgtaken te verlichten en ontdek wat PZP voor je kan doen.

Hulp bij kanker

Waar vind je de beste zorg voor je situatie? Heb je twijfels over je diagnose of behandelvoorstel? En hoe moet het thuis wanneer je zelf of je naaste uit het ziekenhuis komt? PZP helpt je verder.

Zorg in de laatste levensfase

Hoe wil je je laatste levensfase doorbrengen? De zorgadviseurs van PZP adviseren je graag bij het maken van keuzes en nemen regelwerk uit handen.

Overgewicht en afvallen

Wil je afvallen door beter te eten en meer te bewegen? We helpen je op weg met praktische tips en handige tools. Of vraag persoonlijk advies aan onze deskundigen, per telefoon of e-mail.

PZP Zorgteam

Je kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met je persoonlijke situatie te maken hebben.