PZP Verhaalservice na een ongeval of medische misser

Heb je schade geleden door schuld van een ander? De PZP Verhaalservice kijkt met jou of je die schade op de tegenpartij kunt verhalen.

Deskundige hulp bij schade

De gevolgen van schade door bijvoorbeeld een aanrijding of een medische misser zijn vaak ernstig en moeilijk te overzien. Je kunt bijvoorbeeld schade aan je auto hebben, maar ook te maken krijgen met verlies van inkomen of kosten die niet worden vergoed door je zorgverzekering. Deskundige hulp is vaak onmisbaar bij het bepalen van de schade.

Gratis gesprek bij een letselschadeadvocaat of letselschadebureau

PZP kan gratis en zonder verplichtingen een gesprek voor je regelen bij een letselschadeadvocaat of letselschadebureau. Dit gesprek kan plaatsvinden bij PZP, op het advocatenkantoor, op het letselschadebureau of bij je thuis. De advocaat of de letselschadeadviseur beoordeelt samen met je of er sprake is van een schuldige tegenpartij. Heb je een rechtsbijstandverzekering? Neem dan contact op met je verzekering voor juridisch advies.

We hebben met de volgende advocatenkantoren en letselschadebureaus afspraken gemaakt:

Ongeluk melden

Heb je medische kosten gemaakt na een ongeluk waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Meld dit dan bij PZP. De kosten die we hebben vergoed kunnen wij terugvragen bij de tegenpartij. Het eigen risico en kosten die we niet vergoed hebben, verhalen wij niet op de tegenpartij.

Vul het vragenformulier ongeval in en stuur het per post naar PZP Verhaalszaken, antwoordnummer 60355, 5000 VB Tilburg. Je kunt ook telefonisch contact opnemen op (013) 594 97 50 (intern: 9750). Of stuur een e-mail.

Nog vragen? We zijn er voor je

Naar boven