Verwerken nota's kan tijdelijk langer duren

Heb je een nota voor zorg in het buitenland bij ons ingediend? Of moet een nota opnieuw door ons verwerkt worden omdat er iets mis is gegaan? Dan heb je misschien gemerkt dat het verwerken hiervan langer duurt. We begrijpen dat dit ontzettend vervelend voor je kan zijn. En dat spijt ons.

We leggen je graag uit waarom de verwerking van je nota nu soms langer duurt en hoe we dit oplossen.

Wat is je situatie?

Ik heb een nota ingediend voor zorg in het buitenland

Het verwerken van nota’s voor zorg in het buitenland kost vaak meer tijd, omdat we vaak extra informatie nodig hebben. Bijvoorbeeld van je buitenlandse zorgverlener.
Daarnaast stappen wij binnenkort over op een nieuw systeem voor de verwerking van deze nota’s. Hierdoor kunnen wij deze nota’s in de toekomst sneller verwerken. Om dit te realiseren, duurt de verwerking van deze nota’s nu tijdelijk langer.

Ik heb een nota ingediend die opnieuw verwerkt moet worden

Soms gaat er iets niet helemaal goed met het verwerken van je nota. Dan moet deze opnieuw verwerkt worden in ons systeem. Dit duurt langer omdat er meerdere handelingen moeten worden uitgevoerd.

Wat kan je van ons verwachten?

We willen je nota het liefst zo snel mogelijk verwerken. Daarom hebben we veel extra mensen ingezet. Je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons nadat de verwerking is afgerond.

Veelgestelde vragen

Nog vragen? We zijn er voor je

Naar boven