Altijd zeer voordelig naar de sauna

Even ontspannen? Maak je dagje sauna nóg relaxter met onze aantrekkelijke aanbiedingen. Je kunt altijd voor hetzelfde voordelige tarief terecht bij één van deze 6 topwellnessresorts in Nederland. Hoe ver of kort je van tevoren ook reserveert, de prijs voor jou is altijd voordelig. Je kunt gebruik maken van dit voordeel als je online reserveert en bij het wellnessresort je zorgpas laat zien.

Elysium

Elysium in Bleiswijk is een van de uitgebreidste wellnessresorts van Nederland. De wereldse inrichting met sprookjesachtige lagune en oriëntaalse lantaarns geven je een echt vakantiegevoel.

SpaPuur

Sauna, beauty en wellness onder één dak? Het kan bij SpaPuur in Tilburg. Ga voor pure ontspanning naar dit Brabantse wellnessresort waar gastvrijheid en genieten centraal staan.

SpaWeesp

Ontvlucht de drukte van alledag. Kom volledig tot rust aan de Vecht in één van de baden of sauna’s van SpaWeesp. Of proef de bijzondere sfeer in de unieke ligweide of greenhouse binnentuin.

SpaWell

Ontdek het mooiste en meest uitgestrekte wellnessresort van het Noorden: SpaWell. Laat je onderdompelen in de wereld van wellness en kom helemaal tot rust in de unieke sauna’s en baden.

Thermen Holiday

Thermen Holiday in Schiedam is dé plek voor je moment van rust en ontspanning. Geniet van de Hobbitsauna met infraroodlicht. Of kijk een mooie natuurfilm of komedie in de bioscoopsauna.

Veluwse Bron

Geniet van rust & ruimte bij de Veluwse Bron. Het resort ligt op een groot landgoed en heeft talloze sauna’s, stoombaden, zwembaden en whirlpools. Een wellnessparadijs middenin de Veluwse natuur.

Zwaluwhoeve

Ga luxe ontspannen bij de Zwaluwhoeve in de Veluwe. Loop door de tuin van 50.000 m2, geniet van de prachtige natuur, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s.

 

Op badkledingdagen, vrijdag t/m zondag en tijdens de kerstvakantie geldt een toeslag van €5,25 p.p. te voldoen aan het resort. Bekijk voor eventuele lopende aanbiedingen www.iwr.nl.

Nog vragen? We zijn er voor je