Hoe werkt AcceptEmail?

AcceptEmail is de opvolger van de acceptgiro. Met AcceptEmail ontvang je een digitale acceptgiro in je mailbox. AcceptEmail is veilig en heel eenvoudig.

Wat is AcceptEmail?

De acceptgiro verdwijnt. Voortaan kan je via de digitale acceptgiro AcceptEmail je rekeningen aan ons betalen. Dat werkt snel, veilig en is beter voor het milieu.

Wanneer krijg je een AcceptEmail?

Is het tijd om een rekening te betalen? Dan ontvang je voortaan geen acceptgiro in je brievenbus meer. In plaats daarvan ontvang je een AcceptEmail in je mailbox. We sturen je een AcceptEmail als je hebt gekozen voor digitale post maar geen gebruik maakt van automatische incasso.

Hoe betaal je via AcceptEmail?

In de AcceptEmail zit een beveiligd digitaal betaalstrookje. Die brengt je naar de transactiepagina van AcceptEmail. Via die pagina kan je het bedrag via iDeal aan ons betalen.

Wat zijn de voordelen van AcceptEmail?

  • Je ontvangt een duidelijke, overzichtelijke e-mail met je factuur
  • Als je hebt betaald, krijg je meteen een betalingsbevestiging
  • Het scheelt papier en dat is beter voor het milieu

Is AcceptEmail veilig?

Ja. AcceptEmail is zowel gemakkelijk als veilig.

  • De informatie in de AcceptEmail is alleen bekend bij jou en bij PZP.
  • AcceptEmail is geen directe link naar iDeal. Je komt eerst op een beveiligde pagina. Het adres van die pagina begint altijd met https://transaction.acceptemail.com. Wil je voor de zekerheid nog een extra controle? Het bovenste deel van de beveiligde pagina bevat exact dezelfde tekst als de e-mail.
  • Je ziet altijd duidelijk de logo’s van PZP en AcceptEmail.

Meer weten? Ga naar AcceptEmail.com.

Accountteam PZP