Politieagente wijst ergens naar


Weet het als eerste. Ontvang direct een mailtje, als de nieuwe premie bekend is.
Dit formulier bevat fouten. Controleer de velden en verstuur opnieuw.
We gebruiken je e-mailadres alleen voor deze premie-alert. Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.
Ben je klant bij PZP?

Dé zorgverzekering op maat voor de politie

Als agent wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd. Daarom is een goede zorgverzekering voor jou extra belangrijk. PZP biedt pakketten die op maat gemaakt zijn voor agenten. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan, wanneer je zorg nodig hebt.

49.927 collega’s gingen je al voor

Een slimme keuze. Want de dekking van je PZP-zorgverzekering is afgestemd op je intensieve beroep. Zo krijg je bijvoorbeeld een uitgebreide vergoeding voor fysiotherapie en mondzorg. En dat voor een goede prijs. Weten wat we allemaal vergoeden? Bekijk alle vergoedingen.

Beste declaratie app Supersimpel declareren van je nota: nota, foto, verzend, klaar.
Uitsluitend voor politie Als PZP verzekerde krijg je 5% korting op je basisverzekering.
Digitale post Ontvang alle post van de PZP digitaal. Dat is sneller en beter voor het milieu.

En ook dit biedt PZP

Hulp om nog gezonder te worden (en blijven)

Die ruime vergoedingen en korting op de premie kun je alvast in je zak steken. Maar dat is nog niet alles. We willen vooral dat je gezond en fit blijft en je werk goed kunt blijven doen.

Super service, online én persoonlijk

Klanten geven ons gemiddeld een 8,3 voor onze dienstverlening! En onderzoeksbureau WUA! heeft ons ook dit weer uitgeroepen tot zorgverzekeraar met de beste online service.

Eigen risico gespreid betalen

Verwacht je zorgkosten te maken en betaalt je liever niet in één keer een grote rekening? Dan kun je ervoor kiezen om het verplichte eigen risico vooraf in 10 termijnen te betalen. Maak je het eigen risico niet op? Dan krijg je het te veel betaalde bedrag gewoon terug.

Nog vragen? We zijn er voor je