30% korting bij M line

We vragen iedere dag veel van ons lichaam. Een goede nachtrust is belangrijk om te herstellen en om weer energiek op te staan. Koop je nieuwe matras, topmatras of kussen van M line met 30% korting. Zowel online als bij een verkooppunt in de buurt.

  1. Korting online én in de winkel
  2. Tot 100 dagen omruilgarantie
  3. Tot 10 jaar garantie op je product

M line helpt je om beter te slapen

Een nacht slecht slapen kan veel invloed hebben op je prestaties de volgende dag. Wie goed slaapt is energieker, presteert beter en is beter gehumeurd. Het M line matras zorgt ervoor dat je de juiste slaaphouding aanneemt. Zo sta je iedere dag weer op met een flinke dosis energie!

Zo krijg je korting online

Kies je gewenste product(en) in de webshop van M line. Je ontvangt meteen 30% korting op de deelnemende producten. Een kortingscode invoeren is voor je online aankoop dus niet nodig. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Korting in de winkel

Het is ook mogelijk om de producten eerst uit te proberen in de winkel. Je krijgt 30% korting bij filialen van Beter Bed en alle andere M line dealers. Vraag jouw unieke kortingscode aan via info@pzp.nl of 0800 023 12 90 en laat deze met jouw CZ Zorgpas zien bij het afrekenen.

Voorwaarden van deze actie

  • Deze actie is geldig tot 31-12-2022
  • Niet geldig in combinatie met andere acties of op eerder aangeschafte producten
  • De korting geldt niet op Wave en Team NL matrassen
  • Maximaal 4 matrassen en/of kussens per aankoop

Naar boven