Best Doctors

Heb je klachten die maar niet worden verholpen? Met Best Doctors krijg je een second opinion van een internationale topspecialist.

Second opinion van een topspecialist

Soms wil je medisch advies van een andere arts. Je kunt dan om een second opinion vragen. Maar we kunnen ook advies van een internationale topexpert voor je regelen. Daarvoor werken we samen met Best Doctors, een netwerk van ruim 50.000 topspecialisten. Deze specialisten werken op afstand. Je hoeft er de deur dus niet voor uit.

Kom je in aanmerking?

Je kunt Best Doctors gebruiken als je een basisverzekering hebt bij PZP. De specialisten van Best Doctors kunnen je helpen als:

  • Je klachten niet veranderen
  • Je moet kiezen uit verschillende behandelingen
  • Je twijfelt over de diagnose, voorgestelde behandeling of informatie die je hebt gekregen

Het is belangrijk dat je al onderzoeken hebt gehad, zoals MRI-scans of röntgenfoto's. De specialist zal die resultaten opnieuw bekijken. Best Doctors kan je helaas niet helpen bij psychiatrische problemen of als je acute zorg nodig hebt.

Zó werkt het

  1. Neem contact op met het PZP Zorgteam

  2. Als je in aanmerking komt, melden we je gratis aan

  3. Best Doctors neemt contact met je op om je vraag te bespreken

  4. Best Doctors vraagt (medische) gegevens op bij je en je arts

  5. Je volledige dossier gaat naar de topspecialist

  6. Je ontvangt hierna binnen 3 weken een second opinion

  7. Je bespreekt het advies met je behandelend arts

Gratis & vertrouwelijk

Een second opinion van Best Doctors is 100% vertrouwelijk en gratis voor klanten van PZP. Je betaalt niets, dus ook geen eigen risico. PZP krijgt de uitkomsten van de second opinion niet te zien.

PZP Zorgteam

Je kunt bij het PZP Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met je persoonlijke situatie te maken hebben.