Zorg regelen

Wij helpen je met het vinden van de beste ziekenhuizen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners bij je in de buurt. Of het regelen van een second opinion of wachtlijstbemiddeling. Want als er iemand met je meedenkt, sta je sterker.

Zorg vinden en regelen

Zoek je zorgverlener

Zelf zoeken naar zorgverleners

Vind en vergelijk gecontracteerde zorgverleners bij je in de buurt. En bekijk wachttijden en beoordelingen van patiënten.

HulpWijzer

Hulp nodig? Zó regel je dat

Waar klopt je aan als je hulp nodig hebt zoals verpleging aan huis, hulpmiddelen, woningaanpassing, vervoer of andere hulp?

Wachtlijstbemiddeling

Wachtlijstbemiddeling

Is er een wachtlijst voor je behandeling? Misschien kan je in een ander ziekenhuis sneller terecht. We zoeken het graag voor je uit.

Hulp bij je doktersbezoek

Goed gesprek met je arts

Goed gesprek met je arts

Als je je goed voorbereidt op een gesprek met je arts, kan je de juiste vragen stellen en samen met je arts de juiste beslissing nemen.

Second opinion

Second opinion

Twijfel je over een diagnose of behandeling? Vraag een andere arts om zijn mening. We helpen je met het regelen van zo’n second opinion.

Keuzehulp: kies de behandeling die bij jij past

Opereren of fysiotherapie? Medicijnen slikken of niet? De keuzehulp zet al je opties op een rij. Zo vergelijkt je eenvoudig alle voor- en nadelen. En kies je samen met je arts de behandeling die bij ú past.

Doe de gratis keuzehulp

Fysiopol, Psychopol, Combipol, Oncopol en Audiopol

De PZP denkt actief mee over re-integratie en biedt de politiemedewerkers, naast een compleet pakket aan vergoedingen, 5 bijzondere werkgeversmodules: Fysiopol, Psychopol, Combipol, Oncopol en Audiopol.

Fysiopol, Psychopol, Combipol, Oncopol en Audiopol

Hulp bij langdurige zorg

Heb je of heeft je naaste langdurige zorg nodig? Lees hoe wij je kunnen helpen bij het regelen van deze zorg.

Wegwijs in de Wet langdurige zorg

PZP Zorgteam

Je kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met je persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven