1. Home
  2. Zorgadvies
  3. Vind de beste zorg

Zoek je zorgverlener

Zorg, hulpmiddelen of medicijnen nodig? Bekijk of je zorgverlener een contract heeft met PZP en vind de beste zorgverleners bij je in de buurt.

Wat krijg je in 2017 vergoed? Dat hangt af van de zorg die je krijgt en de afspraken die we hebben gemaakt met je zorgverlener. Zoek je zorgverlener en ontdek met de Groen vinkje: je krijgt de zorg volgens je polisvoorwaarden vergoed.
Oranje vinkje: je krijgt de zorg volgens je polisvoorwaarden vergoed. In een incidenteel geval kan het zijn dat je langer moet wachten op je behandeling als gevolg van onze afspraken over prijs en/of kwaliteit met ziekenhuizen en voor wijkverpleging.
Blauw vinkje: je krijgt de zorg volgens je polisvoorwaarden vergoed, zoals bij gecontracteerde zorg. Ook al heeft de zorgverlener (nog) geen contract met ons.
Rood kruisje: je betaalt mogelijk een deel van de kosten van de behandeling zelf. Deze zorgverlener heeft geen contract met ons of niet alle behandelingen zijn gecontracteerd.
je vergoeding.

Deze informatie wordt dagelijks ververst en is bijgewerkt t/m {{gisteren}}.

PZP Zorgteam

Je kunt bij het PZP Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met je persoonlijke situatie te maken hebben.