Oncopol

Politiemensen bij wie kanker is vastgesteld kunnen deelnemen aan Oncopol. Dit is een revalidatieprogramma dat op maat is ontwikkeld voor politiemedewerkers. Oncopol is beschikbaar voor alle politiemedewerkers. Je hoeft dus niet bij PZP verzekerd te zijn.

Uit onderzoeken blijkt dat kankerpatiƫnten hun behandelingen beter doorstaan als ze fitter aan een behandeltraject beginnen. Daarom kunnen politiemedewerkers bij wie kanker is vastgesteld, deelnemen aan het speciale revalidatieprogramma Oncopol.

Oncopoltraject in het kort

Door snel na de diagnose te starten met het Oncopol-programma, begin je fitter aan het behandeltraject (operatie, chemotherapie, bestraling). Na aanmelding bij Oncopol krijg je een op maat gemaakt sportmedisch en beroepsgericht revalidatieprogramma. Verder krijg je arbeidsrelevante begeleiding, advies en psychosociale begeleiding. Je kunt je behandelingen daardoor beter aan en hebt op de langere termijn betere gezondheidsperspectieven.

Op maat gemaakt voor politiemedewerkers

Oncopol helpt op een actieve manier, zodat je zelf grip hebt op je genezingsproces. Het werk blijft daardoor zoveel als mogelijk behouden. En je beschikt over meer veerkracht, wat na afloop van de behandeling een snellere terugkeer bevordert. Als het nodig is krijg je ook politie-specifieke operationele begeleiding en training.

Aanmelden

Gebruik voor aanmelding het aanmeldformulier Oncopol en stuur dit per e-mail naar ons op.