Betalen van de premie na wijziging polis

Heb je een wijziging doorgegeven? Dan kan het zijn dat je oude premie wordt ingehouden van je salaris of pensioen. We corrigeren dit automatisch de eerstvolgende maand. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Je polis of betaaltermijn van maand- naar jaarbetaling gewijzigd

Heb je je polis gewijzigd of je betaaltermijn aangepast van maand- naar jaarbetaling, maar er is in januari toch nog de oude premie ingehouden van je salaris of pensioen? Dan was je wijziging nog niet verwerkt. Dit komt doordat wij de wijziging hebben doorgevoerd nadat wij de oude premie doorgaven aan de salarisadministratie of het ABP. Dit corrigeren wij automatisch met je salaris of pensioen in februari. Hiervoor hoef je niets de toen.

Verzekering opgezegd, toch nog premie ingehouden

Heb je je verzekering bij de PZP opgezegd, maar er is toch premie afgeschreven via je salaris of pensioen? Ook dit komt doordat wij de opzegging hebben doorgevoerd nadat wij de premie doorgaven aan de salarisadministratie of het ABP. Wij corrigeren dit automatisch met je salaris of pensioen in de eerstvolgende maand.

Jaarpremie dubbel betaald

Heb je de jaarpremie zelf overgemaakt, maar hebben wij het bedrag ook automatisch afgeschreven? Geen zorgen. Je krijgt het te veel betaalde bedrag terug, zodra we je betaling verwerkt hebben. Je hoeft zelf dus niets te doen.

Nog vragen? We zijn er voor je

Naar boven