Hoe zit dat nou?

Alles wat je altijd al wilde weten over zorg en je zorgverzekering.

Alles rondom je polis

Hoe werkt het aanmelden en meeverzekeren van je gezin bij PZP? Hoe zit het met aanvullende verzekeringen? En wat als je in de VUT zit? Bekijk het hier.

Hoe declareer je je nota's?

Sommige zorgverleners vragen je de rekening voor te schieten. Hoe krijg je dan je geld terug? Declareer je nota's via Mijn PZP, via de app of per post.

Waarom je beter kunt overstappen op digitale post

Via Mijn PZP kan je je post van PZP ook digitaal ontvangen. Stap nu over, want het is sneller, gemakkelijker en beter voor het milieu. Ontdek de vele voordelen van digitale post.

Hoe werkt mijn basisverzekering?

Wie bepaalt wat er in de basisverzekering zit? En waarom verschilt de premie per basisverzekering? Test je kennis over je zorgverzekering.

Naar de apotheek? Dit moet je weten

De apotheek geeft je de medicijnen die je arts heeft voorgeschreven. Maar een apotheker doet veel meer. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat je apotheek voor je kan betekenen.

Wat als ik een zorgnota niet vertrouw?

Zorg in Nederland wordt steeds duurder. Wat doen wij als PZP om onnodige zorgkosten terug te dringen? En wat kan je er zelf aan doen?

Hoe werkt AcceptEmail?

AcceptEmail is de opvolger van de acceptgiro. Met AcceptEmail ontvang je een digitale acceptgiro in je mailbox. AcceptEmail is veilig en heel eenvoudig.

Zorgverzekering en overlijden

Gecondoleerd. In deze moeilijke tijd moet je veel regelen. Ook voor de zorgverzekering. Daar helpen we je graag bij.

Wijzigingen basisverzekering in 2018

De basisverzekering vergoedt zorg die veel voorkomt. Bijvoorbeeld een bezoek aan je huisarts of ziekenhuis. Of de medicijnen die je nodig hebt. De overheid bepaalt elk jaar welke vergoedingen er in de basisverzekering zitten.

Het nieuws van Prinsjesdag

De regering heeft haar plannen voor je basisverzekering bekendgemaakt. Welke zorg wordt volgend jaar vergoed? Wat wordt je eigen risico? En hoe gaan we nu de premie berekenen?

Van rekenpremie naar je premie

Elk jaar maakt de regering op Prinsjesdag de rekenpremie voor het nieuwe jaar bekend. Op basis van die rekenpremie berekenen zorgverzekeraars de zorgpremie. Dat werkt zo.

Je premie in 2018

De gemiddelde premie van CZ groep in 2018 is € 115,23 per maand. CZ groep heeft € 221 miljoen van haar reserves ingezet om de premie minder hard te laten stijgen dan nodig. We lichten deze berekening graag aan je toe.

Accountteam PZP